mandag 9. februar 2009

Slide show from over there

Har kommet godt i gang med å redusere bilder fra turen fra over 1700 til litt over 300 (puh). Da gjenstår bare ytterligere justering,redigering, korrigering osv. :)
Noen av de som har overlevd kan dere se i slide-showet jeg har lagt ut til høyre her

søndag 1. februar 2009

Siste dager i Hueco Tanks..

Så ventet Norge igjen. Vi har blitt tatt imot med tåke, -10 og snø og is. Det var en hard overgang for en gjeng som har blitt vant til sol hver dag, 15 - 18 grader varmt og vakker ørken natur. Her er noen bilder fra de siste dagene vi hadde

Vi tok endel guidede turer på slutten slik at vi i alle fall fikk sett litt av alle områdene. North ble lett favoritt, siden man fritt kan gå rundt så lenge man er blant de 70 pr dag som kommer inn på området. East og East Spur var hvor vi var på flest guide turer, men også West var veldig fint og litt mere frodig enn de andre orådene.
Siste solnedgang i Hueco. Øyvind og Michele ser med lengsel ut i ørkenen for siste gang

På vei ut fra West Mountain (eller egentlig East også)

Det siste Øyvind gjorde i Hueco var å flashe "Sex after death"

En av mange fantastiske vegger med ett og annet tak

Michele jubler over å ha funnet nok et flott bulder, "Animal Acts"


Pablo på "Loaded with Power"

Meg selv på "Baby Martini"

Her er hele crew'et i arbeide :)
Nest siste dag tråkket Pablo stygt over og fikk uheldigvis amputert de siste dagene. Om ikke annet fikk han kjøre rundt alle flyplassene på vei hjem i rullestol. God bedring - håper du er kjapt på beina igjen!
Lærdommen fra turen må være at fingerstyrke, fingerstyrke og fingerstyrke er det som skal til for å lykkes, sammen med høy smerteterskel og tykk hud :-). Buldringen er brutal, bratt og jeg fikk skikkelig juling. Stedet har en utrolig sjarm tiltross for alle piggene og vi var vel alle enige om en ting: Må tilbake!!!