søndag 20. september 2009

Utsatt for Tindeklubben

For noen år siden var vi i Sveits å buldret. Erik hadde nylig vært i Tindeklubbens vold og var sterkt miljøskadd. Det tydligste utlaget på endret adferd var en hang til å stå opp lenge før en buldrer med litt respekt for seg selv tenker tanker om å lure stortåa frem i dagslys. Middagsrester forsvant før andre åpnet utsyns-lukene og andre rare tendenser. Det gikk heldigvis over med tiden og i dag fremstår han like rar som alltid før - men som seg selv!

Plutselig i slutten av en uke kom innkalling fra Marianne & Kennet. Innfinn dere sporenstreks på OK hytta i Bohus - vi kommer sørover. Det som skremte var at den nevnte tindeklubb samtidig skulle være der og ha samling! Trond, Andreas og jeg regnet vel oss som mer robust mot påvirkning så vi fulgte etter M&K som med en syk Sunniva som privatsjåfør allerede var på plass.

Igjen fikk jeg kamera streik, så denne usammenhengende historie får følges av noen gamle bilder fra Heller og Ulorna. Vi buldret på Heller på lørdan i strålende høst vær. (Litt for) varmt og godt, men ganske behagelig.

Søndag var det grått og lavt skydekke. Tindegruppa var riktig så siviliserte og begynnte ikke å bråke før det selv for en buldrer var tid for å stå opp. En annen ting er vel at de var av gårde på tur noen timer før oss :). Når vi ankom Ulorna startet regnet og det gav seg ikke før ett par mil før Oslo, så alt som kom ut av søndagen var litt shopping av kylling og t-bone stek etc

Heller i vår-sola i fjor





Må vel ha med en tauklatrer også :). Øystein Johnsen på en av sine ruter på Heller like før han red-pointet

Ulorna, i 2006. Var mye bedre vær enn vi hadde i dag. Her en flott sloper hylle på vei ned til stranda. Flotte farger

Så en svensk road-video om noen som "førstebesteg" denne buldren for ett års tid siden :) Greit med selvtillit, eller? Tvilsom om noen har lagt merke til eller prøvet et så opplagt bulder, tenker jeg.

lørdag 12. september 2009

Altid åpent - særlig nedover

Så deilig. 5 dager ute siste 7. Det har vi ikke vært bortskjemt med i sommer. Prinsene og Andreas og jeg dro til Ula øst i vakkert høst vær. Bare synd det ikke kan bli forhold på pinchene på Alltid åpent/Far from the madness. Det føles som mitt nemesis i rullesteins bukta å mislykkes på det buldret. Har jo til og med hedret det som heading-bilde uten at det hjalp.

Altid åpent, altid kjipt :) Prins 1 - Mehmet trimmer pinchen og bygger frustrasjon
Prins 2 - "Jeg begynner å bli for gammel". You dont know what you have coming, boy! :)

Andreas hadde litt "power to waste". Så vi dro innom Ula også
Vi løste vel ikke helt alle problemene hans med å dra dit heller men, håper vi kunne bidra positivt



torsdag 10. september 2009

September - den nye sommeren?

Så langt har september vært en veldig positiv opplevelse, særlig målt opp mot juli og august som vel de fleste i allefall i Oslo regionen har sutret om til det kjedsommelige.

Søndag var vi en tur på Ula øst igjen med en god gjeng. Æsj, så varmt det var :-)

KP flexer i tilnærmet kors-positur til almenn beskuelse

Camilla derimot viser som vanlig god teknikk

En av ulempene med høsten er at dagene blir kortere. Vi spiste på Chili i Sandefjord og innen vi kom oss på europaveien valgte mørke å komme å holde oss med selskap. OK restaurant av kina, japan, vietnam slaget. Vi ble uheldigvis litt for trøtte og mette til å avlegge det nyinflyttede buldresentret i Re et besøk - men håper Vegard og Kristin tar oss i mot neste gang?
Denne uka har det blitt 3 dager på rad med buldring ute. Lenge siden sist det var muligheter for slik - deilig!