lørdag 24. oktober 2009

Inspirasjon = Fontainebleau

Det er alltid en vanskelig oppgave; og formidle hvorfor det er så fantastisk å rusle rundt i skogen i Fontainebleau. Se en linje og tenke; lett. For så å få skikkelig bank, men elske det!
Som vanlig er fraværet av suksess-historier (klatremessige) for min egen del absolutt tilstede, men jeg syntes om ikke annet at jeg fikk tatt noen fine bilder. Håper at det kan inspirere også noen andre til å trene litt mere (var det smidighet og teknikk jeg skulle ha en dose av mon tro?)

Andreas på Le Toit du Cul de chien: "Det er dette buldret jeg kom hit for". Hva var Paris turen for da?


Trond på Graviton i skummringen. Sticky og fint, men hverken han eller jeg nådde helt opp

Knut Petter var nære flere harde prosjekter. Her Bleau's Art


Iflg. KP fullførte Redaktøren steinen ved å gå Carnazina. Nå skal ikke jeg si om det er rett eller ei, men jeg kom i allefall for seint til å få annet en en foto-shoot fra bakken....

Vegard og Kristin med masse av tid på permisjon koser seg på Isatis

Trond på L'Angle Ben's

Modulor på Sablons. Vegard viser hvordan man går starten - sterk mann!

Spør du KP hvor han var i høst-ferien, og får "Magic Bus" til svar så er det ikke helt feil... Tror jaggu den avdanka ski-kenguruen har blitt sterk jeg, :)

Iflg føreren kan Pierre Précieuse gåes statisk eller dynamisk! Vegard forsøker definitivt den dynamiske

Sååå nær, men akk så fjern. Det gies ikke ved dørene i Font, og selv om man henger på crux movet kan det gå feil. Mariana har fått beta fra Trond og er her nærmere enn noensinne

Man treffer lett så mange hyggelige mennesker i Font. Her spotter Trond Hilde fra Trondheim på en fin 6C-aktig bulder på Buthiers

En lett fuktig uttopping på Fourmi Verte stoppet ikke Oscar som i tillegg gikk Lady Big Claques rett etterpå. Sterk svenske!
Moralen må være; bit tenna sammen og hold ut de fanske baguettene, så kan det gå deg godt og du har en fin tid i skogen :) Enjoy!

fredag 9. oktober 2009

Gratulerer med dagen Trond!









Så er det jo også kun 8 dager til vi drar til Font, så her er en liten "Trond i Font" kvintett.

søndag 4. oktober 2009

Søndag i oktober

Neste gang, Trond!



Hvem har flest Organic padder i Norge, Rune?


Hviledag...



Oktober og ute-dagene begynner å føles som bonus. I uka må man gå tidligere fra jobben for å noen timer, så tørre helge-dager er å foretrekke. På vei til Stange kom regnet først rundt Espa, men fremme ved Smiley begynnte det å se "mindre vått" ut. Det endte med en OK dag, selv om forholdene ikke var supre så var det i alle fall kaldt og surt :)