onsdag 24. februar 2010

Her kommer vintern

Etter en fantastisk litt-over-1.uke har vi fått kaldere vær. Det har snødd en natt tidligere, men i dag er det lavt skydekke og sludd. Følgelig sitter vi på rommet å prøver å se hvor mange kanner espresso vi klarer å drikke, mens vi små-sludrer med vaskekonene og ser på reklamekanlaer på TV. Det bor ca 3.500 pers i Bishop, så det er ikke så slitsomt å bli "kjent" her, men desto mindre å gjøre på hviledager.

De siste dagene har vi vært på Buttermilks og stort sett holdt oss til de "gamle trygge" buldrene og i prosjekt-ånd forsøkt å sende

Som regel ser fjellene rundt Buttermilks ut som litt slitte kulisser. Utrolig vakkert, men vanskelig å fange skikkelig med kamera. Ta dere en tur da vel og se selv!


Vi får ikke frokost på senga, men i. Forsøker å følge med litt på OL til frokost og om kvelden, men uten pay-teve er vi prisgitt amerikanske reklame-kanaler. De er ganske USA orienterte! De sendte faktisk Norge - Slovakia i hockey i går kveld og det er første gang vi har sett noen nordmenn. Kul kamp. Synd vi tapte - men bra spill da


Those happy warm days :). Seven Spanish Angels er og blir et flott bulder

Jedi Mind Tricks er en annen must-do-classic

Tronaldo når uke 2 målet på Uke2-dag1. Cindy Swank v7. Sterkt

Hviledag lunch. Var på røykeriet og kjøpte fersk røkt laks som vi spiste "hjemme". Litt kaldt, men god fisk

Sending time. Øyv går Saigon Direct


Heavy Metall - nei lettmettalurgen var det, Jørgen har haiket med oss denne uka. Her går han Saigon

tittern på hjørnet
Ønsket mitt var å få med meg Yosemite, men ustabilt vintervær og stengte pass setter nok en stopper for dette. Vi tenker istedenfor å ta en tur til Vegas for litt sandstein buldring og gambling. C Ya!

fredag 19. februar 2010

The heat is on

Vest i "the land of milk and honey" er det for tiden hete-bølge. Iflg nyhetene er det snø-stormer andre steder i USA, men her oppe i the Sierras tasser vi rundt i 2000 meters høyde, barbeint i sanden, lettkledde og synes livet er godt. Klokka 6 er det mørkt og de siste 45 minuttene når sola er i ferd med å forsvinne synker temperaturen, boblejakka kommer frem og hvis man virkelig skal sende, så skjønner man at nå er tiden..

De siste 2 dagene har vi kost oss rundt på Buttermilks - bare fordi det er så fint der :). Om kvelden sløver vi på hotellet. Hvis Trond ikke får en dose curling, eller jeg litt rødvin og kunstløp blir vi litt ampre - men når morgenen kommer og det er tid for en ny tur ut til de veldig store steinene er disse traumene borte og vi nøler ikke

Øyvind tilbake på Huron
Trond perset på v-grader ved å gå Green Wall Centre. Vi feiret med Cappuchino Cheese cake


Øyvind tuner starten på Mandala når sola har gått ned
En spretten 50 åring går Gazelle på Pollen Grains

Suspended in Silence. Både Øyvind og Trond toppet ut

God øvelse for utslag i skulderledd. Lidja's Mouth


Vet ikke om Øyvind tar hintet når Camilla velger seg buldre som heter "Cover me with Flowers"?


Disse 2 raringene observerte vi ved Get Carter buldren

Bra bakgrunn for litt buldring, ikke?


onsdag 17. februar 2010

Tilbake i "over there" igjen

Tilbake i statene igjen. Jeg og Trond landet lørdag i Los Angeles etter å ha haiket med noen franske stål-fugler. Vi plukket opp en japse-SUV (som egentlig er helt OK) og satte nesa mot Sierra Nevada. Traff Øyvind og Camilla på veien og ankom Bishop etter mørkets frembrudd på lørdags kvelden. Virker som det er en rolig by vi har havnet i basert på trøkket en lørdags kveld :)
Søndag våknet vi opp til strålende vær og imonerende utsikt til fjellene. Nå har vi fått buldret 2 dager, vært på Buttermilks og Happy/Sad Boulders. 3-stjerners buldrene ligger tett, så det er lett å finne noe kjempefint å bryne seg på. Her er noen av inntrykkene:


Trond prøve-tråkker leiebilen før avmars
Vel på veien fikk vi selskap & mat + drikke

Grandma & Grandpa Peabody på Buttermilks

Måtte børste litt snø av toppen så det skulle renne litt mindre smeltevann ned rissene, men ingen tvilte på at vi skulle teste Green Wall Centre. Guddal i fint driv

Øyvind tester Haroun and the Sea of Stories



Camilla & jeg tester pumpen på Iron Man


Øyvind på Saigon Direct

På Sad Boulders kastet vi oss over et Camilla prosjekt; Molly


Øyvind tester om fingerstyrken fra Hueco kan overføres til den vulkanske steinen på Happy. Her på Cholos. Pauseresultat: Hueco - Bishop 1 - 0

Solarium heter buldren, og det har nok sin årsak. Vi ventet til etter at sola forsvant fra canyonen. Camilla grl-pwr avsluttet dagen med å gå denne :)
Nå har vi hatt en hviledag og i morgen venter igjen Buttermilks på oss. Vi har sløvet i Bishop, Ø&C har vasket klær og vi har dirt-road testet Mitsubishien og sett på Get Carter og Pollen Grains områdene.