onsdag 24. februar 2010

Her kommer vintern

Etter en fantastisk litt-over-1.uke har vi fått kaldere vær. Det har snødd en natt tidligere, men i dag er det lavt skydekke og sludd. Følgelig sitter vi på rommet å prøver å se hvor mange kanner espresso vi klarer å drikke, mens vi små-sludrer med vaskekonene og ser på reklamekanlaer på TV. Det bor ca 3.500 pers i Bishop, så det er ikke så slitsomt å bli "kjent" her, men desto mindre å gjøre på hviledager.

De siste dagene har vi vært på Buttermilks og stort sett holdt oss til de "gamle trygge" buldrene og i prosjekt-ånd forsøkt å sende

Som regel ser fjellene rundt Buttermilks ut som litt slitte kulisser. Utrolig vakkert, men vanskelig å fange skikkelig med kamera. Ta dere en tur da vel og se selv!


Vi får ikke frokost på senga, men i. Forsøker å følge med litt på OL til frokost og om kvelden, men uten pay-teve er vi prisgitt amerikanske reklame-kanaler. De er ganske USA orienterte! De sendte faktisk Norge - Slovakia i hockey i går kveld og det er første gang vi har sett noen nordmenn. Kul kamp. Synd vi tapte - men bra spill da


Those happy warm days :). Seven Spanish Angels er og blir et flott bulder

Jedi Mind Tricks er en annen must-do-classic

Tronaldo når uke 2 målet på Uke2-dag1. Cindy Swank v7. Sterkt

Hviledag lunch. Var på røykeriet og kjøpte fersk røkt laks som vi spiste "hjemme". Litt kaldt, men god fisk

Sending time. Øyv går Saigon Direct


Heavy Metall - nei lettmettalurgen var det, Jørgen har haiket med oss denne uka. Her går han Saigon

tittern på hjørnet
Ønsket mitt var å få med meg Yosemite, men ustabilt vintervær og stengte pass setter nok en stopper for dette. Vi tenker istedenfor å ta en tur til Vegas for litt sandstein buldring og gambling. C Ya!

2 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

Har du fått toppa Seven Spanish Angels? Den ser fet u :)

Go Trondesen, sterke mannen :)

God tur til Las Vegas

roffe sa...

Noen av oss har dårlig utslag i hofta og sliter med å få beina høyt på slutten :(

Tester igjen i morra!