onsdag 17. februar 2010

Tilbake i "over there" igjen

Tilbake i statene igjen. Jeg og Trond landet lørdag i Los Angeles etter å ha haiket med noen franske stål-fugler. Vi plukket opp en japse-SUV (som egentlig er helt OK) og satte nesa mot Sierra Nevada. Traff Øyvind og Camilla på veien og ankom Bishop etter mørkets frembrudd på lørdags kvelden. Virker som det er en rolig by vi har havnet i basert på trøkket en lørdags kveld :)
Søndag våknet vi opp til strålende vær og imonerende utsikt til fjellene. Nå har vi fått buldret 2 dager, vært på Buttermilks og Happy/Sad Boulders. 3-stjerners buldrene ligger tett, så det er lett å finne noe kjempefint å bryne seg på. Her er noen av inntrykkene:


Trond prøve-tråkker leiebilen før avmars
Vel på veien fikk vi selskap & mat + drikke

Grandma & Grandpa Peabody på Buttermilks

Måtte børste litt snø av toppen så det skulle renne litt mindre smeltevann ned rissene, men ingen tvilte på at vi skulle teste Green Wall Centre. Guddal i fint driv

Øyvind tester Haroun and the Sea of Stories



Camilla & jeg tester pumpen på Iron Man


Øyvind på Saigon Direct

På Sad Boulders kastet vi oss over et Camilla prosjekt; Molly


Øyvind tester om fingerstyrken fra Hueco kan overføres til den vulkanske steinen på Happy. Her på Cholos. Pauseresultat: Hueco - Bishop 1 - 0

Solarium heter buldren, og det har nok sin årsak. Vi ventet til etter at sola forsvant fra canyonen. Camilla grl-pwr avsluttet dagen med å gå denne :)
Nå har vi hatt en hviledag og i morgen venter igjen Buttermilks på oss. Vi har sløvet i Bishop, Ø&C har vasket klær og vi har dirt-road testet Mitsubishien og sett på Get Carter og Pollen Grains områdene.

2 kommentarer:

~ Vegard ~ sa...

Nice, kos dere!!

krimpern sa...

oi den iron man buldern ser stilig ut, bra driv på camilla.
erik